Kleding en schoenen,Sportkleding, sportschoenen goedkoop
 
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Uw bestelling dient 4-6 werkdagen te betalen en items te bestellen voor het item en de levering te bevestigen. Vul de aflevergegevens in bij de kassa. Via www.rbse10thresult.com bieden alle bestellingen voorafbetaalde onderneem-gezond.nl gratis verzendkosten gratis bezorgservice aan. Wanneer de klant ervoor kiest te betalen, wordt de verzendkosten echter toegepast. Daarnaast wordt internationale verzending toegepast waarbij orders naar internationale bestemmingen worden verzonden.

Retour en terugbetalen transacties
Ons hoofddoel onderneem-gezond.nl is het hoogste niveau dat onze klanten nodig hebben. Wij bieden een simpele tweedaagse wisselkoersbeleid als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop of problematische aspecten, waarvan de meeste via www.onderneem-gezond.nl kunnen worden gekocht. Het wordt het verschil met elk product dat u binnen wilt verdelen, zij moeten per e-mail of telefoon worden aangemeld om onze aankondiging twee dagen van levering te trekken, met hetzelfde.

In de grootte van de fout, om u te laten of u niet in alle gevallen van het product houdt, zullen wij het verwachte formaat of hetzelfde product uitwisselen dat het op de beurs biedt. In dat geval dient de klant de goederen naar ons adres te sturen wanneer hij de uitwisseling van informatie per e-mail informeert. onderneem-gezond.nl is niet verantwoordelijk voor het verzenden van hetzelfde omgekeerde.

Wij houden echter de kwaliteit van onderneem-gezond.nl de hoogste standaard, als er productiefouten zijn of als de bestelling niet overeenkomt met de goederen, dan storten we het geld terug naar uw bankrekening. Het moet ook hetzelfde moment zijn van de goederen die binnen 2 dagen per e-mail worden geleverd. Levering binnen 2 dagen indien de aankondiging alleen van toepassing is op vergoeding.

Houd er rekening mee dat het ook noodzakelijk is om ervoor te zorgen dat de goederen in ieder geval alle originele verpakkingsmaterialen (streepjescode, markering, etiket, enz.) Behouden, niet moeten worden getormeerd of verontreinigd.

Wij willen kopen van onderneem-gezond.nl om ervoor te zorgen dat onze klanten en perfecte winkeltevredenheid ons topprioriteitsrisico zijn. Wij hopen dat u blij bent elke keer dat u van ons de tijd koopt om de beste kwaliteitsproducten en -diensten te bieden.

Back