Kleding en schoenen,Sportkleding, sportschoenen goedkoop
 
Home >  terugkeer

terugkeer

Retourbeleid
Online winkelen: Wij hopen dat u zeer tevreden bent met de aankoop van een product op onze website, maar als u om welke reden dan ook, niet meer dan 90 dagen om de leveringen te retourneren, kunt u volledige terugbetaling. Volgens onze eenvoudige aankoop moeten producten teruggestuurd worden aan onze winkel.

Retour verwerking
Om online te winkelen, wordt de restitutie gecrediteerd naar uw oorspronkelijke betaalmethode. De restitutie wordt in rekening gebracht met alle belastingen, inclusief goederen die teruggestuurd zijn (S). Verzendkosten zijn de originele verzendkosten en de kosten worden terugbetaald. Wij verwerken uw terugbetaling na ontvangst en controle van uw verbruiksgoederen in het logistieke centrum. Gelieve maximaal twee factuurcycli toe te voegen om credit naar uw account te plaatsen en uw inkomsten zijn verwerkt. Als de grootte of kleur van het cadeau dat u hebt ontvangen fout is, kunt u de originele cadeaubonbetaling terugsturen. Als de originele bestelling als cadeau wordt gekocht, komt u op een nieuwe cadeaubon en verzenden wij u in de vorm van een schip en ontvangt u het originele adres van de bestelling voor het kredietproduct.

Wijzigen of annuleren van een bestelling
U kunt uw bestelling te allen tijde wijzigen voordat u uw bestelling indient. Echter, zodra de bestelling is afgeleverd aan onze orderbevestiging en transportsystemontwerp, is snel toegang tot de bestelling gemaakt. Na het indienen kunnen wij de bestelling niet wijzigen. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. Ons klantenservice team zal ons best doen om te helpen.

Houd er rekening mee dat als u gediskwalificeerd bent, speciale aanbiedingen voor uw promoties of artikelen niet langer kortingen of promotieaanbiedingen voldoen.

Met communicatie
Houd er rekening mee dat het geretourneerde product en de nieuwe bestelling op uw creditcard worden geplaatst met twee verschillende handelingen - een voor de nieuwe bestelling en een voor het originele artikel om terug te keren naar de retour. Wij vergoeden het oorspronkelijke porto niet terug.